16-03: De oudste deelnemers Doorn aangekondigd

Met recht kunnen we zeggen: dit zijn de oudste deelnemers aan het Historisch Festival Doorn! We keren terug naar onze verre roots met:
Prehistory Alive Worldwide (PAW), brengt jou in contact met onze voorouders uit de steentijd!
PAW slaat hun laat- mesolithische kampement op en neemt jou mee terug naar de jagers-verzamelaars. Want hoe werd er eigenlijk vuur gemaakt, huiden bewerkt, gekookt of gereedschappen gemaakt? PAW laat jullie d.m.v. uitleg, demonstraties en activiteiten zien hoe zij denken dat het er +-7500 jaar geleden uit gezien heeft.
Sinds augustus 2016 organiseert én verzorgt PAW o.a. (school)lessen, levende geschiedenis/vermaak op evenementen en workshops in oude ambachten, waarbij ze samenwerken met experts in hun vak in binnen- en buitenland. Je kunt bij hen terecht voor onderwerpen als leer looien, vuursteen bewerking, manden vlechten, netten breien en nog veel meer!
Dus kom langs en laat jezelf beschilderen met oker, probeer de kleding uit of rust uit op een hertenvel bij het kampvuur!
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en buitenshuis
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.