Event Support

Cranenburgh Events is een dienstverlenende organisatie, die is opgezet om juist vanuit het re-enactment en de beoefening van de “levende geschiedenis” een (nog) betere invulling te bieden van cultureel-historische evenementen van organisatoren die daarmee minder, weinig of geen ervaring hebben. De meerwaarde van Cranenburgh Events op het vlak van de opzet, vorm en historische invulling van dergelijke evenementen.

Cranenburgh Events beschikt over de geschiedkundige kennis, achtergrond én ervaring om een grote verscheidenheid aan cultureel-historische evenementen en activiteiten mede vorm en inhoud te geven. Daarbij wordt via het onderstaande systeem van “modules” ingespeeld op de wensen van onze opdrachtgevers. (zie hieronder)

Zo beschikken wij over kennis en ervaring, alsmede gedeeltelijk eigen materiaal, betreffende stroomvoorzieningen, (drink) watervoorzieningen, contacten met leveranciers, promotiekanalen, standhouders, vrijwilligers en levende geschiedenisgroepen.

Van deze ervaring van Cranenburgh Events kan op diverse manieren worden geprofiteerd. Dat gaat van het invullen van het evenementen met het aantrekken van groepen re-enacters, die passen bij de juiste periode van het evenement tot aan de organisatie van een compleet evenement met de gehele infrastructuur daar omheen. Bijgaand treft u meer informatie aan over de diverse mogelijkheden. Cranenburgh Events heeft een jarenlange en ruime ervaring t.a.v. het invullen en organiseren van historische evenementen.

 

Reacties gesloten.