Recensies

Wat zeggen onze opdrachtgevers en evenement-partners over ons? Hieronder volgen een aantal recensies van hun hand. We hopen, als Cranenburgh Events, dat vooral naar voren komt waar ons hart ligt!

Met veel plezier kijk ik terug op de jaren dat ik heb mogen samenwerken met Cranenburgh Events en met name Menno Brouwers. Persoonlijk contact en korte lijnen tijdens de voorbereidingen. Kwaliteit en hoge belevingswaarde tijdens de evenementen. Oog voor de monumentale locatie, oog voor de inhoud maar ook voor de risico’s van een groot evenement. Voelbaar was het grote plezier en inzet van zijn team en mooi de gezamenlijke jubelstemming van beide teams na een zoveelste geslaagde editie van het Middeleeuws Festijn bij kasteel Cannenburch.

 

Rian Haarhuis, voormalig kasteelmanager Kasteel Cannenburch (GLK), partner Middeleeuws Festijn Cannenburch (2015 tot heden).

De samenwerking en planning met Cranenburghevents is bijzonder prettig verlopen.
Wensen werden in goede harmonie met elkaar besproken en gemaakte afspraken werden prima nagekomen.
Onze middeleeuwse dag n.a.v. 775 jaar stadsrechten voor Ommen was een groot spektakel.
Van verhalenvertellers, vuurspuwers, muziekgroepen in het centrum tot riddergevechten aan de oever van de Vecht!
Kortom, door de goede en prettige medewerking van de Cranenburghgroep was deze dag een groot succes!

 

Frits Welink, namens Stichting 775 jaar stadsrechten Ommen (2023).

In 2023 hebben we samengewerkt met Menno en Cranenburgh Events bij de organisatie van Het Middeleeuws Festijn in Deventer.
Alles was top geregeld en verliep soepel! Niets dan lof voor de organisatie en niet te vergeten de vrijwilligers achter de schermen!

 

Marc de Lobie, opdrachtgever namens Deventer Verhaal voor Middeleeuws Festijn Deventer (2023)

In de periode 2021-2023 heeft Erfgoed Gelderland intensief samengewerkt met Cranenburgh events om het Verhaal van Gelderland/Erfgoedfestival bij kasteel de Cannenburch gezamenlijk neer te zetten.

Cranenburgh events was hierbij verantwoordelijk voor de invulling van een deel van het programma; de re-enactors, aankleding en hun inhoudelijke verhalen. Tegelijkertijd verzorgde Cranenburgh events meerdere facilitaire zaken als stroomtoevoer, verlichting, watervoorzieningen, toiletwagens, huurtenten voor o.a. optredens, bemenste horecaverkooppunten en losse horeca benodigdheden. Ook onderhielden zij de contacten met de locatie/eigenaar van het festivalterrein.

In de voorbereidingsfase van het festival was Cranenburgh events een goed bereikbare en verantwoordelijke partner die wist van aanpakken en met de juiste oplossingen kwam. Door hun jarenlange ervaring konden ze snel inspelen op onze behoefte, wat onze vraag of probleem ook was.

Bij de uitvoering van het meerdaagse zomer event bleek de organisatie op rolletjes te lopen en goed aan te sluiten bij het team van Erfgoed Gelderland – de intensieve gezamenlijke voorbereiding wierp zijn vruchten af. De talenten en de inzet van de mensen van Cranenburgh events hebben ervoor gezorgd dat Erfgoed Gelderland samen met hen een uniek en zeer geslaagd festival heeft neer kunnen zetten dat in 2023 op herhaling ging. Hittegolf, zomerse stortbui of kanonskogel – ze kunnen het aan èn ze hebben er zichtbaar plezier in.

 

Karen Marchal, assistent organisatieteam Erfgoed Gelderland, opdrachtgever Verhaal van Gelderland Festival (2022-2023). 

De afgelopen twee jaar hebben wij met Cranenburgh Events het Verhaal van Gelderland Festival georganiseerd. We konden bouwen op de ervaring met evenementen van Menno en zijn team. Cranenburgh Events brengt een compleet pakket met zich mee: regelen van de vergunningen, calamiteitenplan, EHBO, verkeersregelaars, horeca, tenten, toiletten. En ook nog een grote crew die van aanpakken weet. Wij brachten de inhoud en de cultuur mee naar de festivals. Door het grote netwerk aan re-enactment groepen van Cranenburgh Events, konden we een compleet programma bieden om de geschiedenis van Gelderland voor groot en klein beleefbaar te maken. De festivals waren een groot succes. Mede dankzij de soepele samenwerking tussen Cranenburgh Events en Erfgoed Gelderland.

 

Henriette Kosse, Erfgoed Gelderland, coördinator Verhaal van Gelderland Festival (2022-2023)

Reacties gesloten.