22-04: Ook de vijand op Doorn….

Op het Historisch Festival Doorn wordt ook die andere kant belicht. Zo zal er bijvoorbeeld ook Wehrmacht uitbeeldingen op het Festival te zien te zijn naast diverse civiele en Geallieerde uitbeeldingen. Let wel, politieke Nazi-Duitsland uitbeeldingen zijn niet welkom!
 
Wij zijn de werkgroep Frontkeampfer LHG, deel van de vereniging Frontsoldaten LHA , en hebben als hoofduitbeelding de 85e infantrie divisie van de Heer, Wehrmacht in de periode 1944/1945. Deze uitbeelding kan worden aangepast van infanterie naar pionier of panzergrenadier als de locatie en of evenement dit van ons vraagt. Verder beelden enkele leden van onze groep Luftwaffe fallschirmjager en Kriegsmarine kustartillerie uit als tweede impressie. Wij zijn een jonge werkgroep in een vrij nieuwe vereniging met enthousiaste leden die historische authenticiteit hoog in het vaandel hebben staan. Onze werkgroep heeft contact met zowel nationale als internationale groepen met dezelfde ambities wat betreft historische accuraatheid.
 

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.