25-05: Catering aanbod Historisch Festival Nederland is rond!

Tijdens het Historisch Festival Nederland op 13 & 14 juli rond kasteel Heeswijk is er ook van alles te eten en drinken. Hiermee wordt de innerlijke mens aardig gesterkt tijdens het bekijken van het levende geschiedenisboek van het Festival.

Op het grote veld bij de grote arena staan:

De Dolle Gans van Medieval Catering

“In de middeleeuwse tavernekraam kan men een verkoelend Pimpelaer biertje komen drinken of genieten van glas mede, een middeleeuwse specialiteit, een heerlijke honingwijn. Ook frisdrank, verse koffie, thee en andere dranken worden door onze waarden en waardinnen geschonken. Door zijn knusse uitstraling vindt eenieder makkelijk zijn weg naar de taverne voor een lekker drankje of simpelweg een babbeltje met de waard en waardin.”The Frying Dutchman van Medieval Catering

“De woeste zeemanskraam The Frying Dutchman staat bekent om zijn heerlijke knapperige piratenpatat en lekkerste ambachtelijke hamburgers. Voor de vegetarische en groenteliefhebbers worden er de hele dag verse champignons gebakken en gekruid met rozemarijn. Kom eens poolshoogte nemen om te zien wat er nog meer op de kaart staat.”

Brezel

“Dit jaar lopen de Marskramers van Amsterdam niet alleen over het terrein met heerlijke krakelingen, naturel of met kaas, maar hebben ze ook een vaste plek. Hier bakken ze vers heerlijke hotdogs zowel van vlees als vegetarisch. Vraag ze eens naar de appelbrezel, dit is onze favoriet!”Soete Broodjes

“Boven een gezellig houtskools vuur draaien de hele dag heerlijke soete broodjes, ze worden gerold door een laagje suiker die boven het vuur langzaam karamelliseert. Wanneer ze warm van de barbecue komen voegt debakker nog heerlijke smaken aan toe. Dit is een snack die je niet wil missen!”

Op het kleine veld bij de kleine arena staan:

Sticky Pirates

“Tasty treasures like no other! Op een historisch festival kan lekker eten natuurlijk niet ontbreken, daarom staan de Sticky Pirates op onze markt!

Met diverse lekkernijen zoals poffertjes, potato twister en slush parrot en Wodans met heerlijke handgemaakte curryworst. Er zijn voldoende glutenvrije en vegetarische opties beschikbaar”

Vikingvoer

“Bij deze woeste Vikingen kan je terecht voor een ambachtelijk gerookt broodje zalm. Boven het houtvuur hangen niet alleen hele zalmzijdes maar ook een heerlijk stoofpotje. Het is niet alleen heerlijk om te eten maar ook een prachtig om deze Vikingen aan het werk te zien!”

Sinners and Saints van Medieval Catering

“Kom jij als zonderaar zinderen van een zalige zatmakendheid? Of heb jij liever hemelse heerlijkheden? Wij voorzien je graag van o.a. een lekker colaatje, een heerlijk kopje koffie uit onze espressomachine, een koud biertje en zoete mede. Durf je het avontuur aan, vraag dan naar onze speciaal bieren en processie mede van de tap.

De hele dag staan onze barbengels voor jou klaar om je van een natje en een droogje te voorzien! Maar pas op! Het drinken is zo lekker, voor je het weet verkoop je je ziel nog voor een laatste drankje…”

En last maar zeker not least, op de voorburcht van het kasteel vindt u ook nog:

Bij de Barones

“Dé plek in het koetshuis van Kasteel Heeswijk voor een koffie, lunch, drankje of een Brabantse lekkernij

Na je kasteelbezoek, wandeling of fietstocht is het heerlijk vertoeven in het Koetshuis Bij de Barones.

Bij de Barones kun je genieten van een gezonde lunch met kasteelgemaakte gerechten. Keuze uit luxebroodjes, knapperige salades, verrassende tosti’s en kasteelgemaakte soepen. Ook aan de kleine ridders en prinsessen is gedacht.”

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.