17-04: Eten ende drincken op Cannenburch

Heel erg bang om met een leeg ende hongerig gevoel rond te lopen op het Middeleeuws Festijn Cannenburch te Vaassen op 30 april & 1 mei? Dat hoeft absoluut niet! Er zijn voldoende mogelijkheden de hongerigen te voeden en de dorstigen te laven!

Zo lopen de Marskramers Amsterdam rond over het terrein. Al jaren reizen ze door het hele land en doen ze markten en kermissen aan met hun lekkernijen. Zij zorgen ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke krakelingen die zij, de Marskramers van Amsterdam, vers voor u afbakken! Wilt u er een met kaas of liever een naturel? Kijk in hun mandje voor een broodnodige opkikker.

Frying Dutchman. Arrrrrr! Hebben jullie de kapitein al gespot? Deze wildebras zal zijn kraam, The Frying Dutchman, ook dit jaar weer aanmeren. Hier vanuit verkoopt hij de lekkerste hamburgers, piratenpatat, kippenvleugels en gebakken champignons! Goed voer waar zijn bemanning en hongerige feestvierders weer even op vooruit kunnen!

Kom jij als zonderaar zinderen van een zalige zatmakenheid? Of heb jij liever hemelse heerlijkheden? In de Sinners and Saints vindt je ze allemaal. Van een lekker colatje tot een koud biertje en zoete mede.
Van open tot sluit staan deze barbengels voor jou klaar om je van een natje en een droogje te voorzien! Maar pas op! Het drinken is zo lekker, voor je het weet verkoop je je ziel nog voor een laatste drankje…

Ook dit jaar is Kürtõskalács weer van de partij. Hun heerlijke schoorsteenbroden worden vers bereid boven een vuurtje van houtskolen. De geur die daar vanaf komt zal je van heinde en verre naar hun kraam trekken.
Eet jij het liefst jou schoorsteenbrood met kaneel of toch liever met Hannie’s hakhoning? Je kan kiezen uit maar liefst zeven verschillende smaken!

And last but definitely not least: Bij Maarten in ’t Koestshuis! Sinds 1 maart 2020 zijn wij de trotse eigenaar van de sleutel van het prachtige restaurant ‘t Koetshuis in Vaassen. In dit klassieke, nostalgische gebouw runnen wij een horecazaak. Je bent bij ons welkom voor een heerlijk kopje koffie, lunch, high tea en diner.

Het restaurant ligt naast het prachtige kasteel Cannenburch, omringd door prachtige bossen. Een heerlijke en unieke plek waar wij je graag gastvrij ontvangen.

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.