02-03: Bezoek kasteel Cannenburch tijdens het Middeleeuws Festijn

Tijdens het Middeleeuws Festijn Cannenburch op 4 & 5 mei zal het mooie kasteel Cannenburch gewoon geopend zijn. De combi-tickets Festijn met kasteelbezoek zijn echter alleen online te krijgen in beperkte oplage in tijdssloten van 25 bezoekers per kwartier.
Wacht dus niet te lang met het reserveren van deze tickets! Onze ervaring is dat deze redelijk hard gaan!
(Noot: De tijdssloten zijn alleen voor het kasteelbezoek. Het Festijn is de hele dag door te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld een tijdsslot van 13.00 reserveren en daarvoor en -na de middeleeuwse sferen van het Festijn opsnuiven).
Hier is de link naar de ticketverkoop: https://www.middeleeuws-festijn.nl/ticketshop/voorverkoop-middeleeuws-festijn-cannenburch/

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.