27-03: Muzikale Verhalen op Cannenburch

Bij deze kondigen we het eerste programmapunt van het Middeleeuws Festijn Cannenburch te Vaassen aan. Geniet van Muzikale Verhalen op 30 april en 1 mei om 12.00 en 15.00.
 
“Lang geleden, ergens in de middeleeuwen, was er eens een boom zo mooi dat er een dorp bij werd gebouwd. Elk seizoen zagen ze de boom veranderen, met geurige bloesems en sappige appels. Bertus, die net in het dorp is komen wonen, vindt het ook prachtig én, hij is dol op appelmoes! Jammer dat er bij hem thuis ook een bijenfamilie huist…
Op een dag, als hij appels wil plukken voor nieuwe appelmoes, doet hij een vreemde ontdekking: er hangen geen appels meer aan de boom! En wat hoort hij daar vlakbij? Het lijkt wel gehuil! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen oplossen?”
Een interactieve poppenvoorstelling met weinig woorden en veel muziek, voor kinderen vanaf 3 tot 100 jaar.
Daarnaast loopt Emma de Troubadour met haar bolderkar rond met echte middeleeuwse instrumenten, zoals de draailier, rebec en rommelpot. Ze brengt historische liederen ten gehore en kinderen kunnen ook meespelen en dansen!

Misschien is dit ook leuk

Reacties gesloten.